Om Petit Poisson

Petit Poisson er et nyt dansk mærke der er etableret af Elida Ziberi. Da hun blot var 13 år, stod hun bag disken i familiens fiskebutik. Herfra har hendes baggrund og erfaring været med til at præge hendes valg i livet og hendes grundlæggende filosofi om at intet er umuligt. Med en søskendeflok på 4, og en masse nevøer og niecer, har Elida længe haft en passion om at arbejde med børn, børnetøj og skabe et brand.
I 2015 fulgte hun sine tanker og rejste bl.a. til Maldiverne for at realisere sine drømme om at rejse verden rundt, få inspiration og se mere til den blå verden.  Elida søgte inspiration ved de smukke koraler og eksotiske fisk og der gik ikke længe herfra til at hun havde sat sig for at udleve sin mission. ”Jeg vil skabe et brand hvor alle skal have muligheden for, at se hvad jeg ser når jeg snorkler og dykker”. I vil derfor opleve det smukkeste print, hvor udgangspunktet er den verden de færreste kender til – nemlig livet under havets overflade og de skal selvfølgelig beklædes på de smukkeste skabninger, nemlig vores børn. 
Under processen har hun besøgt et utal af produktionshaller rundt om i verden i forsøget på at finde den bedste kvalitet i materiale og produktion, og nu er hun endelig kommet frem til en/flere samarbejdes partnere hun kan stå inde for. Vigtigst af alt er kvalitet og bæredygtighed i de materialer der bliver brugt, derfor bruger Petit Poisson kun materialer der er i særklasse, føles blødt og dejligt for børnene at have på. Alle kollektioner bliver derfor produceret med økologisk bomuld der nøje er udvalgt.
Vi håber på at I vil være med til at beklæde og beskytte vores fremtid med Petit Poisson.


Elida Ziberi /Founder